Det här är helvetets förgård.

Misären i vitögat chalalalalalalala!

här ligger jag i mörkret och smygdricker lite öl för att stilla nerverna.
Äckligt mycke pengar jag gjort av med på ett av mina konton, lite vin, lite vin en räkcocktail. haha tur att jag och hotellchefen är goda vänner och har gjort upp om det här med betalningstrutinerna.

I CANT FUCKIN` BREATH!


ps. snusket, nu tar du och skriver nåt. Är du ens i stockholm längre? eller har du dragit till rovdjuret? ds.



 


Jag jobbar guld.

Ligger här och bloggar med min nyinköpta minidator i guld, gillar den för mycket tror jag.
Ska bli riktigt skönt att bända av skärmen på min gamla horribla skitdator ej värdig en människa.
oanade möjligheter som öppnat sig då jag nu både kan tanka ner filmer och ej behöver dra i struten till
hackande free6-klipp:D

Mycket bra inköp.

Smygstartade min sommarklädsel idag och det kändes bra, dock vidrigt att bicepsen blivit mindre och piketröjorna sitter lösare.


Sofokräk!

Södermalm= "Rödvin och trendig indiemusik står på din fredagsmeny. I din garderob hittar vi myskoftor, personliga second
hand fynd och möjligen ett och annat grunge/skateinspirerat sofo inköp .Livets verkliga värden för dig är de som inte syns utåt, som kultur. Kommunaltrafiken är ditt reseverktyg de gånger du tvingas besöka andra stadsdelar och du suckar tyst, men ändå inte för hårt dömande, när du åter igen möter en backslicksbrat på bussen som inte fattar att man själv måste öppna dörrarna. Ditt livsmotto är- Våga vara dig själv! och -Konsumtionen blir vår död!"

Sagt om Södermalm av ett kräk.

Sanningen= Allt utom rödvin och trendig indiemusik står på min fredagsmeny, gäller hela veckomenyn as a matter of fact. Att min garderob skulle vara fylld med gamla trasor från en second hand butik med hutlösa priser är bara dumheter, skulle givetvis inte ta på mig nått som en svettig liten tölp utsöndrat kroppsvätskor i. Livets verkliga värde för mig är det som inte syns, klara strategiska planer på världsdominans samt att göra Södermalm fritt från sofo-snusket. Kommunaltrafiken är något som jag föraktar, bara tanken att sitta på en snuskbuss som rör sig i 5km/h och stannar 78 ggr innan min hållplats gör mig rasande. När jag rör mig i andra stadsdelar så suckar jag, varför kunde inte sofo-patrasket flytta hit istället? När jag möter en backslickbratt på bussen? Nej jag tvivlar på att han skulle ta bussen. Mitt livsmotto är "15 miljoner på banken å leva på räntan" Konsumtion? Som jag längtar.

Våga vara mig själv? När jag går på Söder å ser alla kulturpundare så tänker jag "tänk att alla som vågar vara sig själva är så lika" Nya söderpakket med sofo i spetsen är inget annat än en kloak för folk som söker en identitet, deras "weapon of choice" är: Macbook, kaffe, second hand-skräp, och intetsägande diskussioner. Om de visste hur lika de är som de grupper i samhället som de ser ned på.

Och konsumtion blir vår död? Skillnaden är inte priset på våra kläder, skillnaden är att er skit är begangnad.

Så från westeightyfirststreet.com där grundarna båda har bott på Södermalm hela vårat liv vill vi bara säga en sak: Bort bara bort!!

The neverending nightmare, Företagsekenomi B

Hur ska detta ämne hjälpa mig till världsherravälde? Kort å gott "lite måste man lida innan landet är vårt" och om det här förbannade ämnet är vad som krävs för avancemang på trappan mot världsdominans så visst, världen måste upplysas att här finns det kapacitet. När jag jag går lös på Företagsekonomiprovet imorgon likt en nyvaken Godzilla på en i vägen stående skyskrapa kommer det inte gå förbi ouppmärksammat. En styrkedemonstration ej skådad sedan Alexander den stores framfart i Asien. Så beware era svin, imorgon kommer historia att skrivas....och företagsekonomi b.

Håll käften.

Over and out.

I no longer know who I am and I feel like the ghost of a total stranger.

Öh..sluta ring från dolda nummer. Man tror genast att nån vill en illa eller belasta en på ett eller annat sätt. Usch!

Jag låg i sängen och ritade i mitt ritblock för några dagar sen. Jag började med ett öga i mitten av pappret, det hela utvecklades till 4 halvnakna män stående i en svagt upplyst bar med en bulldog som bartender. Kanske visar den i bloggen senare, jävla mörker alltså.

Snart söndagsparty, kul!


mongos and dwarfs, killèm all in robot wars.


Pappas lilla onda pojke.

Idag är det 18 april 2009, klockan är 21.05.
Min avföring liknar tigerkaka och när jag petar på den faller den i bitar.


Nej så är det inte, vore ju skitäckligt. Känner mig ganska så mjuk i kroppen, beror nog på de
två ölen jag drog i mig för att lindra misären. Söndagsparty med filip och fredrik imorrn, förväntansfull är jag och tror nog att det kan bli riktigt underhållande. årets tv-händelse!

/ Ned Nederlander


Kangaruu

Fight

Riiiiiiight.



Almost had me:)

Greetings from Bavaria!



Westeightyfirststreet has not gone unnoticed. Today i recevied a sign postcard from a fan.
Major Von Hapen sends his compliments.

How nice of you Major!
We at westeightyfirststreet whish you and your family all the best and we hope to satisfy your need for a good laugh.

danke sehr!

I only had sex with her because I'm in love with you.

Seg jävla dag i vanlig ordning, upptog dock lite träning tidigare under dagen med en hantel som varit bortlånad länge. Jävligt oseriöst alltså. Kollar på How i met your mother nu och det är värre än vanligt, riktigt dålig serie med töntiga karaktärer som är överengagerade i små oviktiga saker och umgås helt otvunget män och kvinnor i grupp. Vill ändå inte byta kanal för det är skönt att störa sig på ändå. Fredag idag och jag känner verkligen inget alls. Se aldrig bakåt, känn aldrig inåt, var alltid uppåt. mmm e de inte så?

What you call dog with no legs? Don't matter what you call him, he ain't gonna come.


Veckans Kräk!



Katrin Kielos (Leoparden) och hennes kumpan i brott Sanna Rayman.

Deras nya program korseld som är en exakt kopia av CNN`s Crossfire var det som mötte mina stackars ögon denna morgon. Spydde lite lätt i munnen och har mått allmänt dåligt hela dagen. Denna försvenskning av ett redan kasst amerikanskt program kommer givetvis aldrig att lyckas, främst för att Katrin Kielos ser ut som ett jävla kräk. Klär sig som en skitstövel gör hon också.

Grattis!!

White tiger



Hi iam Bruce willis! No seriously iam a white tiger;) You know what an alpha male is?
Thats me. You wanna fuck my sister? Go ahead! We`re all animals. I even fucked my brother once.
White tigers fighting on. And remember, white white white!

We go apeshit about tanning. Kamasutra baby!!


Who are you tryin' to get crazy with, ese? Don't you know I'm loco?


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0