Women, know your limits!

http://www.youtube.com/watch?v=LS37SNYjg8w

Open Sesame

Styrde droskan mot city idag för lite små-fnask shopping med norskan. Det blev en beige vårjacka från Marc`o Polo. Däremot bröt butiksbiträdet på ungerska. Det hade kunnat räckt med en liten notis om detta men eftersom hon jagade oss likt Sanna Bråding jagar negerkuk så var det på vippen att att jag vände mig om och borrade en skruvmejsel i tinningen på henne. Nu gjorde jag inte det, betalade jackan och gick ut för en nypa luft.

Förövrigt är det ett helvete att röra sig i stan, så mycket folk, så klaustrofobiskt. 30 minuter max, in och ut, inte en jävla minut mer!! Som James Bond, vet precis mitt uppdrag, Marc`o Polo-jacka! Kastar mig in i butiken "Welcome Mr Bond" säger ett undergivet butiksbiträde som står med ena benet på knä och bugar samtidigt som hon håller upp jackan framför mig. Tar jackan, kanske en snabb dask på rumpan och sen ut. Misson accomplished!!

Deprimerad Kiwi

Nä jag ser det inte så

Vi forcerar ned morgonståndet i Ralph Lauren-kalsongerna och återupplivar våran gemensama bastard WEFS. Trycket på bloggen har varit monumentalt den senaste tiden - utan att överdiriva. Jag känner väl personligen att det skulle gå hand i hand med något sorts ansvar att möta den gemene läsaren i hans/hennes suktande efter småskön läsning. Till er säger jag: Förvisso! Men ni kan också fara åt helvete, för WEFS är min plattform för hatet mot mjäket, fy satan, kräk, sktstövel!!

GärdsmygeT underättas inom kort och om vi inte kvävs i våra egna spyor under tiden jag återvänder till hufvudstaden i följderna av ett för ivrgt zippande på algerisk ful-öl så är vi snart up-and-running.

Postcard from Pasadena




RSS 2.0