Love me tender.


Ny tavla!

Vad tycks?


He just happens to be a very good friend of mine!

Vigge B kände sig lite ensam ikväll så jag erbjöd mig att ta en iskall med honom på skinnarviksberget. Det håller ju inte att låta grabben sitta ensam och slösurfa på sexfarm hela kvällen. Nu är han här iaf och vi dricker ngr kalla. Vi ska ju förfan inte bli fulla men några öl är ju alltid gott.

Imorrn ska vi luncha ihop också, ingredienserna till en ceasarsallad är inhandlade.

Beastiality  can sometimes be good.


Färdig!



Nu är tavlan klar! Nu ska jag ta mig an en ny, nåt förslag på motiv?

Oh, Africa, brave Africa. It was... a laugh riot.



Började på en tavla av Patrick Bateman idag. I Morgon tar jag mig an bakgrunden som ska bli helt svart.

Horribelt.

Vaknar i vanlig ordning upp med en känsla av att jag blivit misshandlad med ett bollträ. lunchen är avklarad och nu står kaffe på programmet, sen kanske man ska bege sig in till stan och ta tag i bytet av kepsen, om jag orkar.

You're goddamn right I'm living in the fucking past!

Fick kepsen jag beställde idag och det var ju en besvikelse måste jag säga, liten och unken. Måste iväg och byta skiten imorrn.

Såg Rikard wolff nere på konsum idag, stod och smekte en heineken glasflaska. Smått motbjudande att han säkerligen precis smekt nåt annat på sin 30 år yngre pojkvän, som f.ö gått i en paralellklass till mig fick jag veta för några dagar sen.
Dock ska wolff ha respekt för sin roll han hade i jönssonligan och den svarta diamanten.


Besöksrekord på bloggen idag, kul!


-----------------------------------------------------------------


Avlslutar med en hälsning från en god vän och läsare.


Från Vivi till Lelle:

http://www.youtube.com/watch?v=zVNTdWbVBgc


 


New york I love You, But You're Bringing Me Down.

I dag hände ingetting, tränade inte ens. Dock schysst proteinintag, kyckling och kvarg från lidl for magic.

Hade ett litet samtal över sms igår natt med Fredrik Wikingsson, lite småkul.

Jag skrev:
"I also have very long legs" - Fredrik Wikingsson. Från vilket av era program kommer det citatet?

Därefter dröjde det några timmar innan svaret kom.

Fredrik skrev: Remind me!

Jag skrev: High chaparall, avsnittet med Shannen Doherty. The fact that Baltimore maryland is often referred to as Bodymore murderland, bra eller anus?

Fredrik skrev: Like it!

Kul att han tog sig tid att svara iaf.
Nu blir det tv och kanske en liten runk.


Self defensive manslaughter.

Inget vidare kul dag det här. No offence Vigge, Nacho-tallriken och umgänget tidigare idag var ju schysst men sen gick det utför och nu ligger jag här likgiltig. Beställde en keps igår från La Martina, ett argentinskt polomärke. Ser fram emot varans ankomst om sissodär 3-7 dagar. Hoppas verkligen den passar ett mänskligt huvud, vilket inte är en egenskap många kepsar besitter. Tar en chansning.


Körde lite bröstträning idag i form av armhävningar, jävla slitsamt, mycket människa som ska pressas upp.


Dom som brukar hänga.


Räkstjärt und ein hängematte.

En skål med spänstiga räkstjärtar smuttar jag helst i min hängmatta. Ikväll däremot är de med mig å ser film. Hängmattan ligger skamsen i garderoben, undrar kanske varför inte han får vara med. Kort å gott, idag stod regnet som kattpiss i backen och hängmattan får komma ut ur garderoben en annan dag, vilken liten fikus han är;)

Jag och mina spänstiga kamrater tog oss således till hemmabiosalongen och intog en lite lagom självgod position i vår nya kamrat, skinnsoffan. Det var dags för ett visuellt äventyr likt en exploderande vätebomb på en ej ont anande fransk atoll i stilla havet.

Till filmerna då:

The Hitcher med allas våran favorit psykopat Rutger Hauer.

Kände på en gång att den tilltalade mig. En ung man plockar upp Rutger efter vägen, det visar sig att Rutger är riktigt skön. Den åsikten delade inte den unge mannen och slänger av honom (sinnes!) och han får följaktligen straffet at bli förföljd av Rutger hela filmen. Detta kryddas av en hel del "obefogat" våld (som om det ens fins ett sånt ord) och allmän förstörelse. Rutger kläcker många tidlösa citat som "Because I cut off his legs... and his arms... and his Head. And I'm going to do the same to you".
Har inte haft såhär trevligt på länge, som jag skrattade.

Betyg. Kan inte bli annat en 5st räkstjärtar, smutt smutt smutt!!!






SMUTT!!!!!


Efter en romantisk komedi som denna var jag minst sagt tagen, nästan smickrad hur en film som The Hitcher kunde omfamna mig en blöt kväll som denna. Jag kände inte hur jag kunde ge denna film rättvisa med att se en till och just det.....räkstjärtarna var slut.

Slutet gott allting gott.


Lite så vi pippar här i kuknästornet.

Nä nu skulle man ta och vakna för 15 år sedan. Liten, oförstörd och bara tankar om att vuxenlivet är något avlägset och kommer om en jävla massa år. Vad säger du Fellan? Kommer du ner och leker med Action force? Sen kan vi dra ner på gården och leka burken med Bögen och Hugby.

Skön träningsvärk i axlarna idag.


Määääx! Määäääx!

Fyfan, varför kan inte nåt fungera för en gång skull!
min nya dator har börjat bete sig fruktansvärt illa, den låter seriöst som nån stryper en katt emellanåt, låser sig och stänger av sig gör den lite som den vill också. Måste gå tillbaka med skiten snart för har ju ändå lagt ut 40 av mina hundralappar på den. så dumt.

Tränade axlar idag och det kändes ganska så okej, övervägde också att köpa en påse protein från gymvaruhuset men kom sen fram till att det inte var värt pengarna det kostade för att få känna smaken av pistage 25 gånger. Det får bli kesella och kyckling, funkar ju det också.

Jag på Upper west side i NYC. Kände att ansiktet gjorde sig bäst i profil efter flera dagar av kraftigt kaloriöverskott.


...;)...


Så är det.


Så föddes kubismen.


I just said the word Kamelåse.

Halvbrosan och hans tjej var över en sväng idag och visade upp det senaste tillskottet i släkten Rydberg. Ella, 4 mån gammal. Fin bebis.

Om man ska ta och be skräddarjäveln nere på hörnet att sy in min nyinköpta scapa sports-pike i sidorna lite. tycker den fladdrar lite äckligt, hmm

Gjorde en ceasarsallad till lunch idag, grymt uppskattat.

Juliette lewis - smutsig fitta, incest, kåtar upp folk i varma områden, måste typ bli misshandlad för att tända till. dialekten gör inte det hela bättre.
Vad hände förresten med gästinlägget från FT?
 


RSS 2.0